Follow Us on Facebook Follow Us on Twitter Add Us on Google+ Good Life on Pinterest
Sociala Medier
Antiskällhalsband eller antiskäll produkterchat  Leveransinformation Antiskällhalsband eller antiskäll produkterchat  Ditt Konto <chat  Chat en Direct Antiskällhalsband eller antiskäll produkter  Se I Varukorgen
Good Life - Antiskällhalsband eller antiskäll produkter
Sweden
00 1 541 245 4488
Click to verify BBB accreditation and to see a BBB report.
 
Antiskällhalsband eller antiskäll produkter

Är din hunds skällande värre än dess bitande?

Ta ställning mot skällande med trovärdiga, effektiva antiskall produkter. Good Life® är glad att presentera och erbjuda framgångsrika anti skall produkter som är teknologiskt avancerade, humana och kostnadseffektiva. Vår internationella kundbas och den låga reklamationsnivån placerar oss som nummer ett på denna marknad.


Produkt jämförelse

Hur jämförs våra produkter med övriga anti skall metoder?
EuroGoodLife® genomför periodvisa jämförelsestudier av andra antiskall produkter, och vi är ofta förfärade att upptäcka hur många apparater som medför smärta är obekväma och ineffektiva. De flesta antiskall produkter kan inte förändra din hunds skällande uppförande antingen det är elektriska chocker som förvirrar och skadar hunden, eller ickefungerande ljud sensorer som utlöser externa oväsen.

Vi är stolta över att kunna erbjuda kvalitativa, humana och effektiva produkter till våra kunder. För att försäkra oss om att våra ljudsensorer inte aktiveras av oväsen annat än hund skällande, så har vi adderat "Bark Recognition" teknologi med justerbara ljudsensor känslighet. Din hund kommer att positivt associera dess skällande och det hög frekventa ultraljudet och till slut kommer hunden att sluta skälla av dig själv. Köp dig lugn och ro!

 • Elektriska Chock Antiskall Produkter: En hög volts chock, ibland med tilltagande intensitet och styrka, som smärtsamt skrämmer upp din hund varje gång den skäller. Även om skällande är ett valfritt beteende och kan stoppas bör det inte göras på ett skadligt och inhumant sätt. Denna typ av antiskall produkter bestraffar snarare än lär hunden ett annat beteende. Den fysiska skakningen och smärtan associerad med den elektriska chocken förvirrar din hund så att den misslyckas att göra kopplingen mellan skällandet och dess konsekvenser.

 • Ljud Sensor Antiskall Produkter: En låg kvalité ljudsensor kan felaktigt och konstant aktiveras av externa oljud och andra hundars skällande. Detta kan innebära att din hund korrigeras slumpvis eller när den inte skäller. Detta försvårar den tidigare inlärningen och förvirrar din hund att göra någon koppling mellan skällande och korrigering.

 • Vibration Känslig Antiskall Produkter: Denna typ av sensor kan felaktigt aktiveras med hundens rörelse, knuffningar eller någon annan rörelse än vibrationerna skapade djupt i hundens hals när den skäller. Detta kan innebära att din hund korrigeras även om den inte har gjort något felaktigt - förvirrande och möjligen avbryter tidigare inlärning.

 • Ultraljuds Antiskall Produkter: Några antiskall produkter använder en typ av frekvens för att avskräcka hunden från att skälla. Detta misstag begränsar vilken typ av hund som vill reagera på korrigerings ljudet baserad på storlek och personlighet. Exempelvis, mindre hundar reagerar bättre på hög frekvent ultraljud och mellanstora och stora hundar svarar bättre på hörbara stötsignaler.

 • Hörbara Antiskall Produkter: Några antiskall produkter använder en typ av frekvens för att avskräcka hunden från att skälla. Denna blunder förminskar vilken hund som kommer att reagera på korrigerings ljuden. Mer egensinnade hundar kanske både behöver det hörbara ljudet och de ohörbara frekvenserna.

 • Citron och Vatten Sprayer: Dessa antiskall produkter är både obekväma att använda och opraktiska. Du behöver ofta vara närvarande när hunden skäller och snabbt reagera så att hunden associerar sitt skällande med sprayningen. Du behöver också alltid ha denna korrigeringsprodukt med dig för att korrigera din hund omedelbart efter den skäller.

 • Stämbands operation: Operation måste förblir en sista utväg för den kroniska skällare. Det är ett alternativ om din hund fysiskt skadar sina egna stämband och kan inte kontrolleras på något annat sätt. Den absolut sista utvägen är eutanasi (dödshjälp).


 • Kund Referenser

  "Jag har använt många andra antiskall produkter och inte kan jämföras med Dog Silencer."

  Bob - White Plains, NY


  Läs mer >>

  Good Life® Återsändningspolicy - 45 Dagar
  Good Life Inc.
  Good Life Live Chat
  Comodo EV SSL Site - Authentic & Secure