Follow Us on Facebook Follow Us on Twitter Add Us on Google+ Good Life on Pinterest
Sociala Medier
Antiskällhalsband eller antiskäll produkterchat  Leveransinformation Antiskällhalsband eller antiskäll produkterchat  Ditt Konto <chat  Chat en Direct Antiskällhalsband eller antiskäll produkter  Se I Varukorgen
Good Life - Antiskällhalsband eller antiskäll produkter
Sweden
00 1 541 245 4488
Click to verify BBB accreditation and to see a BBB report.
 
Dog-Off Pro-Serien

Normat pris:

Vårt låga pris nu


Tillgänglighet:

Skydda Dig från aggressiva hundar och träna dem att sluta skälla

Träna Din hund säkert och effektivt med den nya DOG-Off Pro-serien. Enheten har konstruerats för att avge ultraljudvågor som kan höras av hundar. Ultraljudet från Dog-off fångar hundens uppmärksamhet och hjälper den att sluta skälla. Hundar kan uppfatta ljudet, men det är ohörbart för människor. Dog-off kommer väl till pass för joggare, leveransbud och personer som läser av mätare.

Slut med hundar som rotar i Din soptunna eller gräver upp trädgården! Lär Din hund vilka möbler den är tillåten att ligga i! Och använd samma metod utomhus för att påkalla hundens uppmärksamhet eller som skyddsåtgärd mot en attackerande hund. Tryck helt enkelt på en knapp och rikta enheten mot den annalkande hunden. Ju närmare hunden kommer, desto starkare uppfattar den ljudet! Dog-off Pro-serien har även en inbyggd ficklampa för kvällsbruk och ett personalarm som avger en ton med 120 dB ljudstyrka.

Detaljer och specifikationer
Enheten är kompakt, ergonometriskt formad, och har låg vikt. Den kan användas inomhus såväl som utomhus, och hörs av hundar på upp till 8 meters avstånd. Dog-off Pro-serie kan användas som hjälpmedel för hundens träning. Utnyttja tonens höga frekvens till att träna en hund och rätta till dess beteende. Träna Din hund att sluta klättra upp i möbler, tugga på skor och stolsben och andra oönskade aktiviteter med en enkel knapptryckning och en kort, tillrättavisande ultraljudstöt.

Produktens egenskaper:

  • Dog Off-knapp för korrigerande träning med ultraljud, ohörbart för människor
  • Personskyddslarm med ljudstyrka av 120 dB
  • Behändigt inbyggd ficklampa för kvällsbruk
  • Säker och djurvänlig
  • Ergonometrisk, tilldragande och sportig formgivning som passar perfekt i handen och med fäste för att hänga på skärpet
  • Drivs med ett 9 volts batteri (ingår ej)

Kund Referenser

"Jag har använt många andra antiskall produkter och inte kan jämföras med Dog Silencer."

Bob - White Plains, NY


Läs mer >>

Good Life® Återsändningspolicy - 45 Dagar
Good Life Inc.
Good Life Live Chat
Comodo EV SSL Site - Authentic & Secure