Follow Us on Facebook Follow Us on Twitter Add Us on Google+ Good Life on Pinterest
Sociala Medier
Antiskällhalsband eller antiskäll produkterchat  Leveransinformation Antiskällhalsband eller antiskäll produkterchat  Ditt Konto <chat  Chat en Direct Antiskällhalsband eller antiskäll produkter  Se I Varukorgen
Good Life - Antiskällhalsband eller antiskäll produkter
Sweden
00 1 541 245 4488
Click to verify BBB accreditation and to see a BBB report.
 
Antiskällhalsband eller antiskäll produkter

Är din hunds skällande värre än dess bitande?

Ta ställning mot skällande med trovärdiga, effektiva antiskall produkter. Good Life® är glad att presentera och erbjuda framgångsrika anti skall produkter som är teknologiskt avancerade, humana och kostnadseffektiva. Vår internationella kundbas och den låga reklamationsnivån placerar oss som nummer ett på denna marknad.


Hur det fungerar

För många år sedan utförde en rysk forskare vid namn Pavlov tester på djurs beteende. Han ringde i en klocka när det var matdags för hundarna och han märkte att redan innan hundarna hade fått sin mat, började de utsöndra saliv. Pavlov upptäckte att hundarna associerade ljudet av klockan med mat och reagerade genom att börja dregla.

Med våra produkter kan du använda samma principer som fick Pavlovs hundar att börja dregla för att eliminera eller minska besvärande skällande. Din hund lär sig snabbt att förknippa det milt obehagliga ljudet med att inte skälla utan anledning.

Alla våra produkter är djurvänliga och ger inga smärtsamma chockupplevelser för hunden. Vår skyddade teknologi kommunicerar med ditt husdjur via ljud- och ultraljudsvågor, som inte är skadliga för varken djur eller människor.


Kund Referenser

"Jag har använt många andra antiskall produkter och inte kan jämföras med Dog Silencer."

Bob - White Plains, NY


Läs mer >>


Good Life Inc.
Good Life Live Chat
Comodo EV SSL Site - Authentic & Secure