Follow Us on Facebook Follow Us on Twitter Add Us on Google+ Good Life on Pinterest
Sociala Medier
Antiskällhalsband eller antiskäll produkterchat  Leveransinformation Antiskällhalsband eller antiskäll produkterchat  Ditt Konto <chat  Chat en Direct Antiskällhalsband eller antiskäll produkter  Se I Varukorgen
Good Life - Antiskällhalsband eller antiskäll produkter
Sweden
00 1 541 245 4488
Click to verify BBB accreditation and to see a BBB report.
 
Antiskällhalsband eller antiskäll produkter

Är din hunds skällande värre än dess bitande?

Ta ställning mot skällande med trovärdiga, effektiva antiskall produkter. Good Life® är glad att presentera och erbjuda framgångsrika anti skall produkter som är teknologiskt avancerade, humana och kostnadseffektiva. Vår internationella kundbas och den låga reklamationsnivån placerar oss som nummer ett på denna marknad.


Kund Referenser

Dog Silencer och Ultimate Dog Silencer kunder behaga Överför oss din framgångssaga.


"Jag har använt många andra antiskäll produkter och inte kan jämföras med Dog Silencer."

Bob - White Plains, NY


"Det är nästa för bra. Skällandet slutade inom bara en timme."

John O. - Chesterfield, MO


Annie Moberg på Kennel Grimlock’s rekommenderar ultraljud för att tysta ner en okynnesskällande hund.

"Jag provade dosan på mina hundar både ute i deras rast gård samt i mitt hus mot entrén.

Tillsammans med intensiv träning i form av förstärkning på NEJ samt utlösande av belöning på tyst fick jag de vuxna hundarna att tystna direkt på mindre än 2 timmar hade de fattat vinken och väljer själva att vara tysta även när de blir hetsade av omgivningen.

Då jag även har en 15 veckors valp hemma ser jag att jag måste förstärka henne tydligare än de vuxna hundar då ” komihåget” inte är lika utvecklat, hon avbryter fort vid ljudet men minns inte i förväg ännu, därför bör man med unga och kanske inte helt vältränade hundar låta det gå 2 veckor av inlärning innan man får fullgott resultat av dosan.

När inlärningen är befäst kan man med fördel flytta med sig dosan ut till bilen för att undvika tex. okynnesvaktande i bilen.

Jag ser även möjligheten att använda dosan vid fel beteenden som tex. att ta matvaror på bord och bänkar i syfte att på avstånd uppfostra den unga hunden, eller att kunna avbryta jakt, med ett tryck på fjärrkontrollen eftersom dosan kan vara både stationär samt portabel.

Jag vill dock påtala att detta är ett träningshjälpmedel, det innebär att man absolut inte bör lämna hunden under inlärningstiden, utan att man förstärker sina kommandon och hjälper hunden att förstå hur man undviker att dosan slår ut, detta bör självfallet vara inlärt innan man experimenterar i nya miljöer såsom bilen."

Annie Moberg


"Tack för en extremt bra produkt - Dog Silencer !

"Då jag har en vuxen hund som pratar lite väl mycket i bilen, och en yngre hund som riskerar att ta efter, så var valet att testa er produkt inte så svårt. Jag hade dessutom redan fått goda referenser från annat håll, även denne en aktiv hundägare.

"I mitt fall är problemet när hunden sitter i bilen och väntar på jobb, men även vid andra liknande tillfällen. Då hunden är stor, svart och intensiv inser jag att kunderna kan bli rätt rädda eller åtminstone obehagliga till mods när han sätter fart och gormskäller. Detta är inte önskvärt naturligtvis så om jag kunde bli hjälpt av en ljud-dosa så var jag självklart med på noterna för att testa.

"Det tog dock några dagar innan hunden skällde spontant i bilen efter att jag monterat dosan. Jag vet inte om han kanske kände på sig att jag hade något lurt på gång. Men, ute på träning i skogen kunde han inte hålla sig då det gick några svampplockare alldeles vid bilen.

"Ett skall - ljud ifrån dosa - sedan helt tyst. Ingen stress och ingen obehag utan bara helt lugnt. Jag blev jätteimponerad men tänkte att risken finns att hunden vänjer sig, att hunden lär sig att det inte kommer mer än ljud. Men jag har hittills inte sett någon nedsatt effekt pga vana utan dosan fungerar perfekt.

"Självklart är hundar individer, så effekten kan variera och även inlärningstiden. Men jag är som sagt mycket nöjd med produkten och kommer att rekommendera den varmt till vänner och bekanta som kan tänkas ha behov av en sådan. Jag har redan förmedlat en dosa till goda vänner på Åland, där den gör mycket nytta inomhus."

Caroline Appelfeldt - Mögelhunden.seKund Referenser

"Jag har använt många andra antiskall produkter och inte kan jämföras med Dog Silencer."

Bob - White Plains, NY


Läs mer >>

Good Life® Återsändningspolicy - 45 Dagar
Good Life Inc.
Good Life Live Chat
Comodo EV SSL Site - Authentic & Secure